Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy

Tytuł :
Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy
Autorzy :
Zaidan, George
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Marginesy
Rok wydania :
2020
Wydanie :
Wydanie pierwsze
Opis fizyczny :
326, [2] strony ; 21 cm
Współtwórcy :
Wydawnictwo Marginesy. Wydawca
Temat :
Jakość żywności
Zdrowe odżywianie
Wpływ na zdrowie
Chemia
Medycyna i zdrowie
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje popularnonaukowe
ISBN :
9788366500266 (oprawa miękka)
Książka

LDR 01621cam#a2200385#i#4500
008 200827s2020####pl###########|000#0#pol#c
041 1 # %a pol %h eng
046 %k 2020
080 # %a 613.2
080 # %a 614.87
100 1 %a Zaidan, George. %e Autor
245 1 0 %a Składniki : %b osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy / %c George Zaidan ; z nieudolnymi rysunkami autora ; przełożył Robert Waliś.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Ingredients
250 %a Wydanie pierwsze.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Marginesy, %c 2020.
300 %a 326, [2] strony ; %c 21 cm.
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
650 9 %a Jakość żywności
650 9 %a Zdrowe odżywianie
650 9 %a Wpływ na zdrowie
658 %a Chemia
658 %a Medycyna i zdrowie
710 2 # %a Wydawnictwo Marginesy. %e Wydawca
920 %a ISBN 978-83-66500-26-6 (oprawa miękka)

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
BP Ostrów Mazowiecka
Nr Inwentarza :
KOM 38483
Sygnatura :
W 38483
Biblioteka :
BP Maków Mazowiecki
Nr Inwentarza :
KM 42664
Sygnatura :
W 42664

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies