Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kobiety z bloku 10 : eksperymenty medyczne w Auschwitz

LDR 02070cam#a2200505#i#4500
008 190328s2019####pl#o#########|000#0#pol##
041 1 # %a pol %h ger
080 # %a 94(100)"1939/1945":341.322.5
080 # %a 616-092
100 1 %a Lang, Hans-Joachim %d (1951- ). %e Autor
245 1 0 %a Kobiety z bloku 10 : %b eksperymenty medyczne w Auschwitz / %c Hans-Joachim Lang ; przełożyła Eliza Borg.
246 3 0 %a Eksperymenty medyczne w Auschwitz
250 %a Wydanie 1. w tej edycji.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Marginesy, %c 2019.
300 %a 363, [5] stron : %b fotografie ; %c 22 cm.
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 321-329.
600 1 9 %a Clauberg, Carl %d (1898-1957)
610 2 9 %a Auschwitz-Birkenau (niemiecki obóz koncentracyjny)
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1918-1939
648 9 %a 1939-1945
648 9 %a 1945-1989
650 9 %a Eksperymenty medyczne na ludziach
650 9 %a Holokaust
650 9 %a Kobieta
650 9 %a Przestępstwo wojenne
650 9 %a Trzecia Rzesza (1933-1945)
651 9 %a Oświęcim (woj. małopolskie)
658 %a Historia
658 %a Medycyna i zdrowie
700 1 # %a Borg, Eliza %d (1951- ). %e Tłumaczenie
710 2 # %a Wydawnictwo Marginesy. %e Wydawca
920 %a ISBN 978-83-66140-09-7

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
BP Ostrołęka
Nr Inwentarza :
K 79987
Sygnatura :
W 79987

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz