Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Jak się uczymy : 26 naukowo potwierdzonych mechanizmów


Tytuł :
Jak się uczymy : 26 naukowo potwierdzonych mechanizmów
Autorzy :
Schwartz, Daniel L. (1973- )
Tsang, Jessica M
Blair, Kristen P
Współtwórcy :
Czerniawska, Ewa (1955- ). Red
Guzowska-Dąbrowska, Małgorzata. Tł
Temat :
Uczenie się
Nauczanie
Poznanie
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania :
2017
Opis fizyczny :
396, [1] s. : il. ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia przy rozdziałach
ISN :
9788301196400
Książka

LDR 01538nam#a2200397#i#4500
001 0792801036592
003 OSTR 002
005 20171211111944.3
008 171211s2017####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788301196400
040 %a OSTR 002 %c OSTR 002 %e PNN
080 # %a 159.953
080 # %a 37.041
100 1 %a Schwartz, Daniel L. %d (1973- ).
245 1 0 %a Jak się uczymy : %b 26 naukowo potwierdzonych mechanizmów / %c Daniel L. Schwartz, Jessica M. Tsang, Kristen P. Blair ; redakcja naukowa polskiego wydania Ewa Czerniawska ; przekład Małgorzata Guzowska.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2017.
300 %a 396, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
650 9 %a Uczenie się
650 9 %a Nauczanie
650 9 %a Poznanie
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Psychologia
700 1 # %a Tsang, Jessica M.
700 1 # %a Blair, Kristen P.
700 1 # %a Czerniawska, Ewa %d (1955- ). %e Red.
700 1 # %a Guzowska-Dąbrowska, Małgorzata. %e Tł.
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wyd.
856 4 # %u http://opac.bp.ostroleka.pl/integro/site/recorddetail/0792801036592 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-19640-0
980 %a 159.953 %y Pamięć. Uczenie się. Mnemotechnika. Zapominanie
980 %a 37.041 %y Uczenie się. Samokształcenie. Samouctwo. Autodydaktyka
990 %a #lit. pedagogiczna
999 %b eb (11/12/2017) %d eb (11/12/2017) %r 2017

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Wyświetl egzemplarze z wybranej biblioteki:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia


Biblioteka :
BP Ostrołęka
Nr Inwentarza :
K 78087
Sygnatura :
W 78087

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies