Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Na służbie w marynarce wojennej Imperium Rosyjskiego : kontradmirał Kazimierz Kietliński (1875-1918)

LDR 01469caa#a2200397#i#4500
008 170811s2017####pl###########|000#0bpol##
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Herma, Marek %c (historyk). %e Autor
245 1 0 %a Na służbie w marynarce wojennej Imperium Rosyjskiego : %b kontradmirał Kazimierz Kietliński (1875-1918) / %c Marek Herma.
246 3 0 %a Kontradmirał Kazimierz Kietliński (1875-1918)
380 %a Artykuły
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
504 %a Bibliografia na stronie 25.
546 %a Streszczenie w języku angielskim.
600 1 9 %a Kietliński, Kazimierz %d (1875-1918)
648 9 %a 1801-1900
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1901-1914
648 9 %a 1914-1918
650 9 %a Admirałowie
650 9 %a I wojna światowa (1914-1918)
650 9 %a Marynarka wojenna
650 9 %a Polacy za granicą
650 9 %a Rewolucja październikowa (1917)
651 9 %a Rosja
655 9 %a Artykuł z czasopisma historycznego
655 9 %a Artykuł z czasopisma naukowego
655 9 %a Biografia
658 %a Bezpieczeństwo i wojskowość
658 %a Historia
773 0 # %i // %t Dzieje Najnowsze. - %g 2017, nr 1, s. 5-25.

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies