Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Innowacyjność, a kultura w gospodarce opartej na wiedzy : praca zbiorowa

LDR 02295cam|a2200505#i#4500
008 110919s2010####pl#||||g#||||||||#||pol#|
080 %a 332.1(438)
080 %a 005.336.4
080 %a 005.94
080 %a 366.1(438)
245 0 0 %a Innowacyjność, a kultura w gospodarce opartej na wiedzy : %b praca zbiorowa / %c pod red. Kazimierza Karola Parszewskiego, Ireneusza Żuchowskiego.
260 %a Ostrołęka : %b Ostrołęckie Towarzystwo Naukowe im. Adama Chętnika : %b Wydawnictwo Wyższej Szkoły Ekonomiczno-Społecznej, %c 2010.
300 %a 129 s. : %b il. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
504 %a Bibliogr. s.125-129.
648 # 9 %a 2001-
650 9 %a Gospodarka oparta na wiedzy
650 9 %a Gospodarka terenowa
650 9 %a Innowacje %x stosowanie %x gospodarka
650 9 %a Konsumenci (ekonomia)
650 9 %a Zarządzanie wiedzą
651 9 %a Kurpie (region)
651 9 %a Polska
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
658 %a Informatyka i technologie informacyjne
700 1 # %a Parszewski, Kazimierz. %e Redakcja
700 1 # %a Żuchowski, Ireneusz. %e Redakcja
710 2 # %a Ostrołęckie Towarzystwo Naukowe im. Adama Chętnika. %e Wydawca
710 2 # %a Wyższa Szkoła Ekonomiczno-Społeczna (Ostrołęka). %e Wydawca
920 %a ISBN 978-83-62775-02-6
920 %a ISBN 978-83-929620-4-5

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
BP Ostrołęka
Nr Inwentarza :
K 68182
Sygnatura :
W 68182

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Biblioteka :
BP Ostrołęka
Nr Inwentarza :
K 68183
Sygnatura :
P 68183

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies